Δήλωση υποψηφιότητας


Συνδημότισσες και Συνδημότες, 

Είμαι ο Πέτρος Κιάφας.

Τελειόφοιτος Επαγγελματικού Λυκείου, ειδικευμένος στην Λογιστική.
Επιχειρηματίας, που ασχολείται με το εμπόριο (πώληση προϊόντων θέρμανσης και ηλεκτρισμού).
Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
Έμπειρος στα Δημοτικά πράγματα, αφού επί πολλά χρόνια υπηρέτησα τα κοινά από θέσεις ευθύνης – Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής.
Άνθρωπος της διπλανής πόρτας, ειλικρινής, ευθύς και τελειομανής, ανήσυχος και «οργανωτικός παίκτης» - μιας και λατρεύω το ποδόσφαιρο - που παίζει πάντα για την ομάδα.
Αποφάσισα λοιπόν να εμπλακώ ξανά με τα κοινά, μπαίνοντας αυτή τη φορά μπροστά, σε μια κοινή προσπάθεια, έχοντας ένα μόνο όνειρο ….. «Να αλλάξω την όψη του Δήμου μας, κάνοντας τον πιο ανθρώπινο, προβάλλοντας τις ομορφιές του στους χιλιάδες επισκέπτες μας, με καινοτόμες προτάσεις, διαφανείς και ξεκάθαρους όρους».
Ζητώ λοιπόν τη στήριξή σας, σαν Υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής μιας ομάδας συμπολιτών μας, με πολιτικό θάρρος, με γνώση, με εμπειρία, με υπευθυνότητα και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ. Ξεφεύγοντας από τα γνωστά πολιτικά στερεότυπα και μακριά από κομματικές γραμμές, με γνώμονα το καλό του Δήμου μας, θέλω να ανοίξω ένα διάλογο μαζί σας με νέες ιδέες, μια άλλη αντίληψη συνεννόησης με όλους χωρίς προαπαιτούμενα, από μια νέα και αδέσμευτη Δημοτική Αρχή.
Δεν υπόσχομαι μαγικές λύσεις, ούτε έχω εύκολες απαντήσεις για όλα. Δεν είμαι ξερόλας. Μπορώ μόνο να δεσμευθώ για πολλή δουλειά από την ομάδα μου, καινοτόμες παρεμβάσεις και ξεκάθαρους όρους, σε μια εποχή με μεγάλη αδιαφάνεια.
Έχουμε σχεδιάσει – εγώ και οι συνεργάτες μου – το μέλλον του Δήμου μας με μια καινούργια πρόταση ανάπτυξης, θέλοντας να κάνουμε τα κοινά μας όνειρα …. πραγματικότητα.
Ένα Δήμο, με ....ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τους Δημότες του !

 
Design by Πέτρος Κιάφας | Πέτρος Κιάφας Πέτρος Κιάφας - Premium Blogger Themes | Πέτρος Κιάφας